LITT OM MEG SJØLV OG DENNE BLOGGEN

Dette er ein blogg-logg for Heidi – som går på deltidsstudium i Kunst og handverk (30 stp), ved Høgskulen i Sogn og Fjordane (HSF) studieåret 2009-10.

Studiet er samlingsbasert (fire to-dagars samlingar haust og fire vår). I haust hadde vi avsluttande eksamen i Visuell kommunikasjon og Kunst (15 stp). Våren 2010 skal vi jobbe med hovudområda Design og Arkitektur.

Eksamen er todelt:
Utstilling av arbeid med portefølje og blogg i Design og Arkitektur (60 % vekting) og munnleg gruppeeksamen i fagdidaktikk (40%).

I denne bloggen skal eg dokumentere det arbeidet eg gjer på studiet; både på samlingane og mellom samlingane (det praktiske arbeidet heime). Eg kjem ikkje til å skrive noko her kvar dag, men eg vil prøve å samle opp nokre dagars tankegods før eg skriv. Eg vil jobbe målretta med utprøvingar som skal munne ut i eit endeleg produkt.

Denne bloggen (som er skrive som ein logg, sidan det er eit arbeidskrav i studiet) skal leverast inn til eksamen i mai saman med portefølje og endeleg produkt i Design og Arktitektur.

§ 5 Responses to LITT OM MEG SJØLV OG DENNE BLOGGEN

  • Katja seier:

    Hei!

    jeg kom inn på din side fordi jeg søkte på BATI batikfarge.
    Ser ut som om du har brukt den typen batikkfarge – hvor har du i tilfellet fåt tak i det?
    Den typen man får kjøpt på Panduro krever at plaggene ligger i en halvtime, men da jeg brukte Bati-farger for mange år siden husker jeg at vi kun duppet i badet og så videre til neste farge. Mye morsommere!

    • Bla Om seier:

      Hei! Jeg har brukt Bati batikkfarge som var kjøpt inn av Høgskulen i Sogn og Fjordane i samband med studiet jeg har gått på dette året. Så – jeg vet dessverre ikke hvor den er kjøpt. Men – de plaggene vi farget måtte ligge minst 20 minutter, men det er jo litt avhengig av hvor mørk farge man vil ha. Jeg husker også at vi tidliger dyppet tøyet litt raskt nedi fargebadet da jeg drev med batikkfarging. Kanskje innholdet/virkestoffene er endret fra den gang? Jeg kan høre med en av mine lærere hvor denne fargen er kjøpt:-)

  • Jomar seier:

    Du jobbe godt!
    God bedring med ryggen.

    • Bla Om seier:

      Hehe… dette er en gammel studentblogg fra i fjor. Men – som du kanskje vet – studerer jeg også i år. Men på Masternivå innen samme område. Har ingen blogg der, for det går mest i teori foreløpig.

  • Geir Kristiansen seier:

    Ang. «Funkishuset med flatt tak og enkelt listverk». Dette huset vart bygd utan «kassa» på taket. «Tilbygget» vart utført av dagens eigar ein gong på 80-90 talet

Kommenter innlegget